Hein Heijen

Neuromarketing & Beïnvloedingspsychologie
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sBlogContact
Home
Beïnvloedingspsychologie voor Communicatie Experts

Beïnvloedingspsychologie voor Communicatie Experts

Beïnvloeden we doen het allemaal; planten, dieren en wij mensen.

Wat zijn de overlevingsmechanismen en -instrumenten van planten, dieren en mensen? Planten hebben hun kleuren en geuren. Dieren hebben hun reflexen, open en gesloten instincten en, naar capaciteit van het individuele dier en diersoort, hun leervermogens. Mensen hebben hun reflexen, instincten, leervermogens en hun gedragskennis over bewuste en onbewuste doen-, denk- en voelprocessen. Vooral het denken is bij de mens strek aanwezig en onderscheidt ons van plant en dier. Gedachten hebben een grote invloed op jouw voelen en doen. Beïnvloed je gedachten, dan beïnvloed je menselijk gedrag.

Laten we eens kijken naar het soort gedachten van de mens. Je hebt:
1. Heuristieken: standaard gedachtepatronen
2. Kritisch denken: onderscheidende gedachtepatronen
3. Overtuigingen: bewust en onbewust denken
4. Redenerend denken: logisch en onlogisch denken én
5. Factoren die ons denken beïnvloeden: ons onbewuste, de situatie, onze motivatie en emoties

Lezingen

Beïnvloedingspsychologie voor Communicatie Experts
Gedragsmodel Van Heijen
Lezingen overzicht
De training “Beïnvloedingspsychologie in sales” van Hein Heijen is een absolute aanrader voor verkopers die meer invloed willen uitoefenen op de beslissingen van hun klanten. Je leert om door te dringen in het brein van je klant en daarmee de juiste strategie te bepalen. Door zijn enthousiaste en onderhoudende manier van doceren weet Hein je van begin tot eind te boeien.
- Dhr. Ivo Smits, International Sales Manager | Finsa BV
Hein nam ons mee in de wondere wereld van de beïnvloedingspsychologie. Op een subtiele manier weet hij de theorie in hapklare brokjes te presenteren. Met concrete tips en technieken waar je direct iets mee kunt. Hein doet dat op een manier die van begin tot eind blijft boeien: Hij prikkelt, daagt uit en houdt je een spiegel voor.
- Hartmans Netwerk
Wat ben ik blij dat ik aan de opleiding Salespsycholoog ben begonnen! Er gaat een wereld voor mij open ik ben dan ook erg gemotiveerd. Ook de praktijkdagen zijn zeer waardevol, Hein geeft deze zo vol elan en flair dat je niet anders kunt dan de informatie en kennis volledig te absorberen en toe te passen. De wereld en de mensen om mij heen lijken wel veranderd, maar, nee, ik ben het zelf!
- Mw. Mirjam Gijbels-Goris, Assistent General Manager | Arenborghoeve
De ruime aandacht voor de theorie spreekt mij erg aan omdat daardoor de toepassing nog beter beklijft. Als trainer zie ik jou in staat om salesmannen bij de les te krijgen en aandacht vast te houden. De toepasbaarheid in de dagelijkse wereld van sales beschouw ik zeker als relevant.
- Mw. Anita van den Heuvel-Hollemans, Country Manager Nederland | Bette GmbH & Co.
Ik heb de stof van de Academie voor Gedragskennis bestudeerd en was positief verrast over de vakkundige wijze waarop theorie en praktijk samengebracht worden tot unieke inzichten in het menselijk (on)bewustzijn, en meer specifiek: de drijfveren achter menselijk koopgedrag.
- Mw. Lydia Laninga-Wijnen, Master of Sciense
Ik vind het een bijzonder boeiend onderwerp wat inhoudelijk goed in elkaar steekt en erg leerzaam zal zijn voor salesmensen maar zeker ook voor andere beroepsgroepen toepasbaar is zoals bijvoorbeeld leidinggeven. Het is een unieke opzet die echt wat toevoegt aan kennis van salesmensen.
- Dhr. Bart Weijers, Directeur | AMWEKO B.V.
Enthousiast heb ik deelgenomen aan de praktijkdag van de Masterclass Toegepaste Neuromarketing. Bedankt voor de vriendelijkheid, toepasbaarheid, duidelijkheid, laagdrempeligheid én gezelligheid! Je ziet dat ik al veel geleerd heb!
- Mw. Marja de Roos, Management Assistent Marketing | Omefa

Hein Heijen als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Hein Heijen en sprekersbureau Quality Bookings